Autodijelovi istra, autodijelovi umag, autoelektrika istra, autoelektrika umag, starteri, alternatori, filteri.

d.o.o. je poduzeće koje nosi korijene iz 1984 iz obiteljskog proizvodnog obrta “elektro mehanika” u kome se proizvodio dio sklopova (regulatori,automati žmigavaca ,statori,namotaji pokretača) za prvu ugradnju Iskre i Zastave Kragujevac. Godine 1993 obrt se transformira u poduzeće, te nastavlja djelomično sa proizvodnjom a u većini sa zastupništvom svjetskih proizvođača iz oblasti autoelektrike na teritoriji bivše Jugoslavije. Od 2000 godine poduzeće prestaje sa proizvodnjom i specijalizirano se bavi uvozom i prodajom originalnih i visokokvalitetnih zamjenskih autodijelova iz oblasti rotacijske i standardne autoelektrike. Pokrivamo LKV, PKW, građevinski , brodski kao i program specijalnih vozila. Naš prodajni program još sadrži klima kompresore kao i njihove dijelove, turbo punjače uključujući i rezervne dijelove, pumpe goriva, EGR ventile, lambda sonde i široku paletu motornih senzora.

Zahvaljujući izravnoj nabavi od proizvođača autodijelova prve ugradnje snadbijevamo naše kupce autodijelovima najviše kvalitete uz povoljne cijene. Uz naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom i dugogodišnja saradnja sa kvalitetnim svjetskim dobavljačima, omogućuju nam brzo i točno zadovoljenje potreba kupaca, vrlo brzu isporuku i garanciju kvalitete uz garancijski rok do dvije godine.

Naši glavni kupci su autoelektričari, automehaničari i trgovine autodijelovima. Osim na tržištu Hrvatske, prisutni smo i na tržištu Slovenije , Srbije i Italije. Širok asortiman od cca 15.000 uvijek raspoloživih artikala , unutar naše tri poslovnice kao i na skladištima naših distributera omogućuje nam isporuku unutar 24 sata diljem Hrvatske.

Klikom na prvi red logoa na početnoj strani idete direktno na kataloge dobavljača, na telefonski upit ili upit putem e mail obrazca odgovorićemo odmah.

NAŠE VRIJEDNOSTI:

  • Stručnost
  • Ekspeditivnost
  • Povjerenje
  • Integritet
  • Partnerstvo